hoe werkt het?

Alle iPhone’s met iOS versie 6 of hoger beschikken standaard over de Passbook APP. Het is een mobiele wallet om eenvoudig bioscoopkaarten, instapkaarten, kortingskaarten en klantenkaarten te bewaren op je iPhone. Passbook biedt dus eindeloze mogelijkheden. Passbook is Apple's manier om je mobieltje als een soort digitale portemonnee te gebruiken.

mypassbook.nl is het eerste consumentenplatform in Nederland waar alle passbook coupons op een plek te vinden zijn.  Het biedt passbook kortingen bij oa ANWB, Kijkshop, Hunkemöller, Scheer en Foppen,  Marlies Dekkers, maar ook lokale winkels zijn op mypassbook.nl te vinden. Bestaande Passbook kortingscoupons zijn hier ook vindbaar. 

Na eenmalige registratie op mypassbook.nl kun je direct van alle kortingscoupons gebruik maken, door simpelweg op een Passbook coupon te klikken. Bezoek je onze site via een laptop of desktop dan kun je de URL van de coupon mailen naar je iPhone, bij bezoek van de site op je iPhone kun je de Passbook coupon direct downloaden! De coupons kunnen nu direct in de winkel en/of online worden gebruikt. De barcode van de Passbook coupon zal bij het afrekenen worden gescaned door de winkelmedewerker. In sommige gevallen hoeft de consument alleen de mobiele coupon te laten zien. 

Voor meer vragen kunt u uiteraard ook een email sturen naar info@mypassbook.nl